IMpraktijk

Voorjaar, nieuwe startinformatie

Posted by Irma Mosselman Fri, March 23, 2018 16:35:03

Vanaf deze maand ben ik minder bij HANVDO gaan werken en 3 dagen per week werkzaam voor IMPraktijk. Wat een luxe om volop vanuit de mooie nieuwe ruimte te mogen werken. En het stroomt ineens vol met allemaal nieuwe mensen, superleuk!
Vandaag bij twee mensen ervaren hoe jezelf begrijpen via allerlei begeleidingsgesprekken en methoden best helpt maar allemaal tot bepaalde hoogte. Het lichaam slaat indrukwekkende ervaringen op tot diep in haar weefsels en tijdens de massage komen die herinneringen onverwacht weer vrij. Hoe mooi is het dan om de ontladingen en tranen vrij te kunnen laten gaan. En mensen met nieuwe energie weer van de tafel af te zien stappen.
Zo dankbaar dat ik dit vak mag uitoefenen, in zo'n heerlijke omgeving.


Blog image

Website in herfststijlinformatie

Posted by Irma Mosselman Sat, November 11, 2017 11:46:40

Eindelijk tijd gevonden om mijn website flink te updaten, grappig hoe je alle dashbordknoppen en functies weer kwijt bent als je er niet regelmatig aan werkt. Ik moest echt weer van voor af aan beginnen. Vrijdagmiddag de hele middag eraan gewerkt, druk op een verkeerde knop en alle bewerkingen waren verdwenen...
Blog imageDat was geen moment om in te lijsten kan ik jullie zeggen... Maar vandaag er gewoon weer voor gaan zitten en ik ben blij met het resultaat. Neem maar eens een kijkje:
http://www.impraktijk.com